Με σουγιάδες και κουζινομάχαιρο αιματοκύλησαν 14χρονο στον Άλιμο εννέα συνομήλικοί του!

Must Read

Τρεις μαχαιριές «κατάφεραν» σε έναν 14χρονο εννέα συνομήλικοί του, οι οποίοι τού επιτέθηκαν με κουζινομάχαιρο και σουγιάδες, με σκοπό να τον ληστέψουν

Το απίστευτης αγριότητας περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στον Άλιμο, στον εξωτερικό χώρο μεγάλου φαστφουντάδικου της περιοχής, όταν μια παρέα ανήλικων, αποτελούμενη από έξι αγόρια και τρία κορίτσια επιτέθηκε εναντίον του 14χρονου, και του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, τραυματίζοντάς τον, παράλληλα, στα πλευρά και στην πλάτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί επειγόντως στο Παίδων «Αγία Σόφια», για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του 14χρονου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, η οποία κατέφθασε στο σημείο, να καταφέρνει να συλλάβει και τους εννέα δράστες λίγα μέτρα πιο κάτω, με τουλάχιστον δύο μαχαίρια πάνω τους (ένα κουζινομάχαιρο κι έναν σουγιά), καθώς και το κλεμμένο κινητό.

Όλοι τους προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου και το πρωί πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ανηλίκων με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ ο νεαρός τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This