Θρίλερ με 5χρονο στο Πήλιο! Λουόμενοι και ναυαγοσώστρια το επανέφεραν στην ζωή

Must Read

Σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης επικράτησαν, χθες το απόγευμα, στην παραλία Καλά Νερά του Πηλίου, όταν ξαφνικά ένας πατέρας διαπίστωσε ότι το 5χρονο αγοράκι του επέπλεε χωρίς τις αισθήσεις του στην θάλασσα.

Έντρομοι όλοι οι λουόμενοι έτρεξαν για να βοηθήσουν τον μικρό Σέρβο, τον οποίο αφού ανέσυραν από την θάλασσα του έκαναν μαλάξεις για να τον κρατήσουν στην ζωή. Εκείνη τη στιγμή, όπως αναφέρει το σάιτ «taxydromos.gr», τελείωνε η υπηρεσία της ναυαγοσώστριας της εταιρείας in.action, Κατερίνας Κορμάλη. Όμως, αντιλαμβανόμενη τον θόρυβο που προκλήθηκε από την άλλη άκρη της παραλίας έτρεξε αμέσως στο σημείο, παίρνοντας μαζί της όλα τα απαραίτητα εφόδια. Η ναυαγοσώστρια ανέλαβε τις πρώτες βοήθειες με τη συνδρομή ειδικευόμενου γιατρού που βρισκόταν στην παραλία.

Ταυτόχρονα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και τη συνάδελφό της Ολγα Ραφαηλίδη, που ήταν στο σκάφος. Τοποθετώντας το παιδί στη σωστή θέση και κάνοντάς του τεχνητές μαλάξεις, το αγγελούδι άρχισε να βγάζει το θαλασσινό νερό από μέσα του, ενώ έκανε και εμετό, προκαλώντας συναισθήματα χαράς και ανακούφισης σε όλους.

Στη συνέχεια δόθηκαν στο αγοράκι τεχνητές αναπνοές, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν χρειαζόταν τελικά απινίδωση. Η προσπάθεια ανάνηψης συνεχίστηκε και με τη συνδρομή αγροτικού γιατρού. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο με μοτοσικλέτα και σταθμό παρέλαβαν τελικά το παιδάκι με ζωτικές λειτουργίες και το μετέφεραν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This