Παρασκευή 6/8/2021

Ξύλο στον Βόλο για ένα σουβλάκι

Μέχρι και… μηνύσεις έπεσαν με αφορμή ένα σουβλάκι στον Βόλο, όταν ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς λογομάχησε έντονα με ηλικιωμένο πελάτη!

Ολα άρχισαν όταν ο 54χρονος επιχειρηματίας ζήτησε από έναν 71χρονο πελάτη να πληρώσει το σουβλάκι τη στιγμή που θα το πάρει και όχι αφότου το καταναλώσει. Από την πλευρά του, ο ηλικιωμένος αρνήθηκε να βγάλει χρήματα την ώρα που έτρωγε και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου ότι θα τον πληρώσει προτού φύγει.

Η διαφωνία αυτή στάθηκε αφορμή να προκληθεί μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, στο εσωτερικό του μαγαζιού. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, βρισιές και απειλές, με τους υπόλοιπους πελάτες να έχουν μείνει άναυδοι και να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Τελικά, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, και τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο ηλικιωμένος κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και υπέβαλαν εκατέρωθεν μηνύσεις για απειλή, εξύβριση και δυσφήμηση λόγω οικονομικών διαφορών μεταξύ τους.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ανάμεσα στους δύο άνδρες προϋπήρχαν προσωπικές διαφορές, και το γεγονός ότι ο 71χρονος δεν ήθελε να πληρώσει το σουβλάκι αμέσως μόλις το πήρε πιθανότατα ήταν η αφορμή να ξεκινήσει ο καβγάς που κατέληξε στην Αστυνομία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ