Τέσσερα ανήλικα αδέλφια δραπέτευσαν από ίδρυμα στις Σέρρες για να βρουν τους γονείς τους! (video)

Must Read

Στην αγκαλιά των γονιών τους και στο σπίτι τους ήθελαν να βρεθούν τέσσερα ανήλικα αδέλφια στις Σέρρες, τα οποία κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτά από κανέναν, να δραπετεύσουν από το ίδρυμα, στο οποίο φιλοξενούνταν με εισαγγελική εντολή.

Έτσι, χθες, πηδώντας τα κάγκελα και τα παράθυρα βρέθηκαν μόνα τους στο δρόμο και λίγη ώρα αργότερα τα εντόπισε η μητέρα τους.

Οι γονείς αναρωτιούνται τι θα γινόταν στην περίπτωση ατυχήματος και ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη, επισημαίνοντας πως είχαν ενημερώσει τους υπευθύνους του ιδρύματος πως τα παιδιά θα προσπαθούσαν να το σκάσουν καθώς θέλουν να επιστρέψουν στην οικογένειά τους.

https://youtu.be/2lnABF17vVo?t=2

Οι ίδιοι είχαν χάσει την επιμέλεια των παιδιών της μετά από καταγγελίες, με τον εισαγγελέα Σερρών να αποφασίζει τα παιδιά να φιλοξενηθούν σε ίδρυμα καθώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι το κατάλληλο για να μεγαλώσουν.
Η μητέρα όπως υποστηρίζει κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τους ενημερώσει πως τα παιδιά βγήκανε από το ίδρυμα, ενώ παρότι όπως ισχυρίζεται χτύπησε το κουδούνι δεν της άνοιξε κανείς, ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε για το που ήταν τα παιδιά τόση ώρα που έλειπαν από το ίδρυμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This