Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ιπτάμενη κατσίκα τραυμάτισε αστυνομικό στα Τρίκαλα

Must Read

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Στο Νοσοκομείο, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα κατέληξε ένας αστυνομικός στα Τρίκαλα, όταν ξαφνικά εκτοξεύθηκε πάνω του μια…κατσίκα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τρικάλων κλήθηκαν να επέμβουν στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος της Μάνδρας επειδή κοπάδι από κατσίκες και πρόβατα είχε κλείσει το οδόστρωμα.

Όμως, ξαφνικά ένα ΙΧ δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει την κατσίκα, η οποία «εκτοξεύτηκε» από το απέναντι ρεύμα και χτύπησε τον αστυνομικό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο κτηνοτρόφος στον οποίο ανήκουν οι κατσίκες που βγήκαν στην εθνική οδό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This