ΔΕΘ: Covid-free και με τιμώμενη χώρα την… Ελλάδα!

Ο υπουργός Ανάπτυξης βγήκε κι ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη επικρατεί έντονη αβεβαιότητα

Must Read

Μόνο… εξαγγελίες γίνονται στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση, η οποία, όπως ανακοινώθηκε με… στόμφο από τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα διεξαχθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου και θα είναι Covid-free, αλλά με τιμώμενη χώρα την… Ελλάδα!

Ο υπουργός Ανάπτυξης βγήκε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και δήλωσε ότι εκθέτες και επισκέπτες θα βρίσκονται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ότι η Ελλάδα θα ανοίξει τον εκθεσιακό κλάδο την 1η Σεπτεμβρίου και η 85η ΔΕΘ θα είναι η πρώτη εκθεσιακή διοργάνωση στη χώρα μας που θα στείλει το μήνυμα του σεβασμού της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας, αλλά δεν ξέρει ότι στη Θεσσαλονίκη επικρατεί αβεβαιότητα.

Η ΔΕΘ – Helexpo είχε προχωρήσει στην κατάρτιση ενός αναλυτικού υγειονομικού πρωτοκόλλου την περσινή χρονιά και είναι έτοιμη (όπως αναφέρεται) να ανταποκριθεί στην απόφαση της Πολιτείας για Covid-free εκθέσεις από την 1η Σεπτεμβρίου. Στόχος του εθνικού εκθεσιακού φορέα θα είναι η δημιουργία ενός πλήρως ελεγχόμενου και ασφαλούς περιβάλλοντος, όπου η εκθεσιακή δραστηριότητα, αλλά και εκθέτες και επισκέπτες θα επιστρέψουν χωρίς φόβο στην κανονικότητα.

Επιφυλακτικοί οι υπάλληλοι της Διεθνούς Έκθεσης

Με τα νέα αυτά υγειονομικά δεδομένα, η 85η ΔΕΘ, που είναι αφιερωμένη στην… Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονά της το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της χώρας, θα επιδιώξει να θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκθεσιακές διοργανώσεις.
Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΘ είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά τη διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης, γιατί η πανδημία δεν επιτρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν, αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This