Νεαρός Ιταλός με κορωνοϊό περιφέρεται στη Μύκονο ψάχνοντας που να μείνει! (video)

Πολιτική Προστασία, Κέντρο Υγείας και Δήμος Μυκόνου, δηλώνουν αναρμόδιοι, σύμφωνα με την καταγγελία.

Must Read

Μια απίστευτη περιπέτεια περνά στη Μύκονο ένας 18χρονος Ιταλός ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό κι επειδή όλα τα ξενοδοχεία καραντίνας στο νησί είναι γεμάτα, δεν βρίσκει δωμάτιο να αυτοαπομονωθεί!

Σύμφωνα με το MykonosLiveTV που ανέδειξε το θέμα, ο νεαρός, μέσω ενός κατοίκου της Μυκόνου που προσπαθεί α βοηθήσει, κάνει δημόσια έκκληση να βρεθεί δωμάτιο για να μείνει, αφού κανένας δεν φέρεται να είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει.

Ούτε η Πολιτική Προστασία, ούτε το Κέντρο Υγείας ούτε και Δήμος Μυκόνου, καθώς δηλώνουν αναρμόδιοι. Ο νεαρός Ιταλός σύμφωνα με τα όσα είπε ο κάτοικος που θέλησε να βοηθήσει, κάθεται έξω από το νοσοκομείο και κλαίει, καθώς τον διώχνουν.

Οι οδηγίες της ΓΓΠΠ αναφέρουν ότι ένας θετικός στον κορωνοϊό μπορεί να μείνει σε κάποιο κατάλυμα, υπό την προϋπόθεση να ενημερώσει ότι έχει κορωνοϊό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον 18χρονο Ιταλό, το κάνει και κανένα ξενοδοχείο δεν τον δέχεται.

Η τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο κάτοικος Μ.Κ. με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This