Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Κούγια για την 26χρονη

Τι είπε η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της

Must Read

Τους φόβους της 26χρονης ότι ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος παρακολουθούσε τα μηνύματα και το κινητό της, εξέφρασε ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Αλέξης Κούγιας.

Όπως υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της 26χρονης, τού αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της…

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας νωρίτερα.

Κούγιας: «Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου»

Ο ποινικολόγος ανέφερε ότι «δεν θέλει να δηλώνει πολλά μέχρι να διαβάσει το υλικό της δικογραφίας, την ιατροδικαστική έκθεση, το DNA, τα αποτυπώματα. Σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου και στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης, σέβομαι τους δικαστές και εισαγγελείς και θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου».

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον χαροκαμένο πατέρα»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στον πατέρα της 26χρονης, με τον οποίο τους συνδέει και προσωπική φιλία λόγω κοινής καταγωγής, σημείωσε ότι «Τι να προλάβεις να μιλήσεις με ένα χαροκαμένο πατέρα, που του έχει συμβεί το αδιανόητο στη ζωή του; Ήταν μια αριστούχος μαθήτρια, φαρμακοποιός. Δεν έχω μιλήσει με τον πατέρα της κοπέλας, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν βρει λίγο χρόνο και αυτός θα μιλήσουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This