Οι υποψίες της Καρολάιν για τη δουλειά του Αναγνωστόπουλου τις Κυριακές και οι απειλές στην ψυχολόγο (video)

Nέα κατάθεση έδωσε η Ελένη Μυλωνοπούλου - Τι της εκμυστηρεύτηκε η Καρολάιν

Must Read

Νέα κατάθεση στον ανακριτή, έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η κατάθεση της «ψυχολόγου» της νεαρής μητέρας αποτέλεσε «κλειδί» στις έρευνες των αξιωματικών που προσπαθούν να εξιχνιάσουν τα αίτια της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τη στιγμή που ο 33χρονος πιλότος παραμένει προφυλακισμένος, οι αστυνομικοί ερευνούν σε βάθος τη ζωή και το έργο του πριν από την αποτρόπαια πράξη του, όπως επίσης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε στο πλευρό του η 20χρονη Καρολάιν.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου που κατέθετε επί τέσσερις ώρες, αναφέρθηκε στις συνεδρίες του ζευγαριού το οποίο την επισκέφτηκε στο γραφείο της από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η σύμβουλος ψυχικής υγείας ανέφερε στον ανακριτή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού στο γραφείο της προκειμένου να αντιμετωπίσει η Καρολάιν την επιλόχειο κατάθλιψη από την πρώτη της άτυχη εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι μπήκε μαζί στο γραφείο της ωστόσο όταν ο 33χρονος πιλότος βγήκε στον διάδρομο μαζί με το μωρό, η νεαρή μητέρα της εκμυστηρεύτηκε ότι πρόθεσή της ήταν να πάρει το παιδί της και να φύγει μακριά από τον σύζυγό της. Η Καρολάιν της αποκάλυψε ότι δεν άντεχε να ζει άλλο κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του 33χρονου τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «αυταρχικό».

Δύο μήνες αργότερα, όπως κατέθεσε η κα. Μυλωνοπούλου η 20χρονη μητέρα της εκμυστηρεύτηκε τους προβληματισμούς της για την ζωή του συζύγου της ο οποίος ξεκίνησε να απουσιάζει από το σπίτι τις Κυριακές με την δικαιολογία ότι πηγαίνει στη δουλειά, ενώ εκείνη ήξερε ότι δεν εργαζόταν. Η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Αναγνωστόπουλος της έλεγε ψέματα, ενώ της είχε εκφράσει και την ανησυχία της για σχέσεις που είχε συνάψει με άτομα από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, πάνω που η Καρολάιν είχε αρχίσει να της ανοίγεται, ξαφνικά οι συνεδρίες διακόπηκαν, ενώ όπως θεωρεί, αυτό συνέβη μετά από εντολή του Αναγνωστόπουλου.

Επιπλέον, η κα. Μυλωνοπούλου κατέθεσε ότι μετά τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας και προτού συλληφθεί ο 33χρονος, άγνωστοι την καλούσαν και την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This