Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο δάσος της Πρίνας, στο Λασίθι – Πυρκαγιά και στην Ιεράπετρα

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής

Must Read

Φωτιές έχουν ξεσπάσει στην Κρήτη. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο δάσος της Πρίνας, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 8 οχήματα με 20 πυροσβέστες. Η φωτιά εξαιτίας των ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθεί και ελικόπτερο. Η πυροσβεστική δύναμη, λόγω των ισχυρών ανέμων, ενισχύεται συνεχώς.

Πυροσβεστικές δυνάμεις από την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο κινητοποιήθηκαν για τη φωτιά έξω έξω από το χωριό Μεσελέρους στην Ιεράπετρα.

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. 15 οχήματα της πυροσβεστικής, εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου έχουν ριχτεί στη μάχη. Και εκεί οι βόρειοι άνεμοι είναι ισχυροί, ενώ ο καπνός είναι ορατός και στη νήσο Χρυσή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This