Μάθημα ζωής! 76χρονη από τη Θεσσαλονίκη πήρε απολυτήριο λυκείου με 19,8

«Με ενθάρρυναν τα παιδιά μου

Must Read

Μισός αιώνας αναμονής άξιζε για την 76χρονη Σουλτάνα Παρτάλη από τη Θεσσαλονίκη, που απέδειξε περίτρανα ότι η ανθρώπινη θέληση μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο, ακόμη κι εκείνο του πανδαμάτορος χρόνου, καθώς πήρε απολυτήριο λυκείου έπειτα από 54 ολόκληρα χρόνια!

Το απολυτήριο δημοτικού της ηλικιωμένης έχει ημερομηνία 23 Ιουνίου 1967, βαθμό «άριστα» και διαγωγή «κοσμιωτάτην», ενώ το απολυτήριο λυκείου με ημερομηνία 24 Ιουνίου 2021 έχει βαθμό «άριστα» 19,8 και διαγωγή «εξαιρετική». «Εδωσα πανελλαδικές και η καθηγήτριά μου μού είπε πως τα πήγα καλά και να μην ανησυχώ. Θα μού συμπληρώσει αυτή το μηχανογραφικό, όταν έρθει η ώρα» ανέφερε η 76χρονη, προσθέτοντας ότι η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της πανδημίας.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, η Σουλτάνα Παρτάλη τελείωσε το δημοτικό κάνοντας όνειρα πως θα συνεχίσει το σχολείο, αφού η δίψα της για μάθηση ήταν μεγάλη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε, καθώς η οικονομική δυσπραγία των γονιών της αποτέλεσε τροχοπέδη για τη μετάβασή της στο γειτονικό χωριό όπου στεγαζόταν το γυμνάσιο και για την αγορά βιβλίων.

Στα 20 της χρόνια παντρεύτηκε τον έως σήμερα συνοδοιπόρο της στη ζωή, Σάββα Παρτάλη και μόλις τα παιδιά τους μεγάλωσαν και αποκαταστάθηκαν, αποφάσισε να ολοκληρώσει εκείνο που είχε αφήσει στη μέση. «Με ενθάρρυναν και τα παιδιά μου, αλλά αν δεν ήταν ο σύζυγός μου δεν θα μπορούσα να το κάνω» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This