Αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς για να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό (video)

Must Read

Έφτασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, στο λιμάνι του Πειραιά ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως για προσωρινή κράτησή του.

Ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος μετά τη χθεσινή απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και αναχώρησε σήμερα από τη Νάξο. Υπενθυμίζεται, ότι κατά την πολύωρη απολογία του, επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή που διέκοψε. Γι’ αυτό και διατάχτηκε από τις Αρχές ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αλέξης Κούγιας: «Κατέρρευσε το υπερασπιστικό επιχείρημα του 30χρονου»

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας τηςΓαρυφαλλιάς, μίλησε για το πόρισμα του ιατροδικαστή που οδηγεί σε κατάρρευση του σεναρίου ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε συνείδηση των πράξεων του.

«Με την απολογία του δράστη κατέρρευσε το τεκμήριο αθωότητας του», σημείωσε και εξήγησε: «Όταν λες “εγώ το έκανα, αλλά δεν τη χτύπησα, ήταν μια έκρηξη της στιγμής γιατί είμαι διπολικός, άρα δεν είχα συνείδηση του αδίκου κι αυτών που έκανα», λες στην ουσία «μη με στείλετε φυλακή, στείλτε με να θεραπευτώ» ανέφερε. «Σε αυτό το σημείο έρχεται ο ιατροδικαστής και αυτό το υπερασπιστικό επιχείρημα του κατηγορουμένου, το οδηγεί σε κατάρρευση» κατέληξε.

«Αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή»

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα, ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς ξέσπασε κατά του δολοφόνου του παιδιού του.

«Είμαστε στεναχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου, κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στην φυλακή και να φάει ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This