Αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός – Εγκατέλειψε νεκρό στην άσφαλτο 21χρονο!

Οι Αρχές ψάχνουν βίντεο για να ανακαλύψουν το μαύρο αυτοκίνητο

Must Read

Στην άσφαλτο, αβοήθητος άφησε την τελευταία του πνοή ο 21χρονος Νικόλας, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας στη Λεωφ. Ποσειδώνος. Ο ασυνείδητος οδηγός μάλιστα εγκατέλειψε τον νεαρό μοτοσυκλετιστή, με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 21χρονος με την κόκκινη μηχανή του κινούνταν προς τον Πειραιά, όταν, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα μαύρο Audi. «Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας– Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Η Τροχαία αναζητά βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να βρει τις πινακίδες του επικίνδυνου οδηγού, ενώ η οικογένειά του και οι φίλοι του κάνουν έκκληση σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στέλλα Γεωργιάδου: Η συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο που εκείνος «έκρυβε»

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν από τις ερμηνεύτριες που σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 1990. Τα τελευταία χρόνια...

More Articles Like This