Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λίμνη Ευβοίας

«Η φωτιά τέθηκε ήδη υπό έλεγχο», δήλωσε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Must Read

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο μέτωπα λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας.  

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή απείλησαν αρχικά την επέκταση της φωτιάς προς τον οικισμό Λίμνης, αλλά επίγειες και εναέριες δυνάμεις την απέτρεψαν. Ένα δεύτερο πύρινο μέτωπο στο χωριό Μουρτιά επεκτάθηκε σε ελαιώνες και δασική έκταση.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 13 οχήματα 31 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με 4 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα δημιούργησαν πολύ γρήγορα έναν κλοιό από εδάφους και αέρος, με συνέπεια να ελέγξουν πολύ γρήγορα την επέκταση της πυρκαγιάς και να τη θέσουν υπό έλεγχο. Στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες των δήμων αλλά και εθελοντικές ομάδες.

«Η άμεση κινητοποίηση όλων των δυνάμεων από αέρος και από εδάφους απέτρεψε τα χειρότερα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης και συμπλήρωσε: «Η φωτιά τέθηκε ήδη υπό έλεγχο». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προτιμώ τα Μπολσόι από τα gay pride»!

Μία άκρως ανησυχητική βεβαιότητα εκφράζουν βουλευτές της Ν.Δ. σε πηγαδάκια εντός του κοινοβουλίου, για την επικίνδυνη προθυμία του Κυριάκου...

More Articles Like This