Ασύλληπτο δράμα! Τέσσερα νεκρά αδέλφια σε έναν χρόνο

Must Read

Το συγκινητικό δράμα μιας οικογένειας από την Καρυά Ηλείας αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όταν ένας 81χρονος αυτοπυροβολήθηκε με μια καραμπίνα βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του έφυγε από τη ζωή ο 58χρονος αδελφός του που ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια από τον καρκίνο! Ηταν το τελευταίο από τα τέσσερα αδέλφια τα οποία έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις έναν χρόνο βυθίζοντας στο πένθος τους υπόλοιπους συγγενείς τους!

Τους προηγούμενους μήνες είχαν χάσει τη μάχη για τη ζωή τους τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ένας 70χρονος, που και εκείνος πάλευε με την επάρατη νόσο, και ένας 72χρονος, που «έσβησε» στο σπίτι του προδομένος από την καρδιά του. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο 81χρονος, που συγκλόνισε το χωριό της Καρυάς με την αυτοχειρία του, έχασε τον πολυαγαπημένο του γιο από έμφραγμα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έφυγε από τη ζωή και η επί δεκαετίες σύζυγός του!

Καθώς δεν μπορούσε να αντέξει τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας, ο 81χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ωστόσο, άτομα του περιβάλλοντός του αναφέρουν ότι ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά μετά τους απανωτούς θανάτους που βίωσε μέσα στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στην Πάτρα, ενώ του αδελφού του, που πέθανε λίγο αργότερα, τελέστηκε χθες στον τόπο καταγωγής τους, την Καρυά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This