Η απάντηση του Κούγια για το πρόστιμο που «έφαγε» στη Μύκονο με τη μηχανή (video)

Τι απαντάει ο δικηγόρος για την κλήση που του βεβαιώθηκε

Must Read

Με μια μηχανή που του χάρισε ένας φίλος του επιχειρηματίας κάνει βόλτες στο νησί των ανέμων όπου απολαμβάνει τις διακοπές του ο Αλέξης Κούγιας.

Κατά την διάρκεια ελέγχου της τροχαίας το βράδυ της Κυριακής, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του βεβαίωσαν πρόστιμο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ο λόγος ήταν όχι επειδή η μοτοσικλέτα ήταν ανασφάλιστη αλλά επειδή ο ίδιος δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο. 

«Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του Αλέξης Κούγιας και προσθέτει: «Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου».

Ο γνωστός δικηγόρος παραδέχεται ότι του βεβαιώθηκε πρόστιμο, ωστόσο όπως αναφέρει, δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο του, το οποίο τελικά η γραμματέας του απέστειλε το πρωί της Δευτέρας στο Α.Τ Μυκόνου: «Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής. Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη. Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν» αναφέρει και προσθέτει ότι συνεχάρη του αστυνομικούς εγγράφως για την ευγένειά τους: «Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου» καταλήγει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This