Μάχη δίνει στην ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα 30χρονη ανεμβολίαστη

Must Read

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», νοσηλεύεται μια 30χρονη από την Κόρινθο.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή γυναίκα δεν έχει εμβολιαστεί, ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία αναφορικά με την πορεία της υγείας της.

Την ίδια ώρα αυξάνονται στην Πάτρα τα περιστατικά νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, που ανήκουν σε ηλικιακές ομάδες κάτω των 50. Συνολικά, 39 άνθρωποι νοσηλεύονται στα δυο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονται 19 ασθενείς, εκ των οποίων 16 στην Κλινική και τρεις στη ΜΕΘ. Το γενικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» άνοιξε και πάλι τη ΜΕΘ νοσηλεύοντας έναν ασθενή ενώ άλλοι 19 νοσηλεύονται στην κλινική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This