Χειροπέδες σε δύο άνδρες στην Θεσσαλονίκη για παράνομη απόρριψη αποβλήτων

Must Read

Χειροπέδες σε δύο Έλληνες, ηλικίας 62 και 49 ετών αντίστοιχα πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αφού εμπλέκονται σε υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης στην περιοχή του Δερβενίου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω ο 62χρονος άντρας να απορρίπτει ανεξέλεγκτα στερεά απόβλητα, ενώ νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε προχωρήσει σε άλλες τρείς παρόμοιες ενέργειες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τα συγκεκριμένα απόβλητα εκσκαφών κατασκευών προέρχονταν μεν από νομότυπες οικοδομικές εργασίες που πραγματοποιεί 49χρονος άντρας, ο οποίος όμως δεν μερίμνησε για την απομάκρυνση και παράδοσή τους σε αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης – ανακύκλωσής τους, για αυτό και συνελήφθη και εκείνος.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε τριαξονικό ανατρεπόμενο όχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This