«Ξεψαχνίζουν» το παρελθόν του επιχειρηματία που «έφαγαν» στη Θήβα

Ψάχνουν «φως» στη Ρόδο για τη δολοφονία του Κώστα Τσαφταρίδη

Must Read

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να αντλήσουν οποιοδήποτε στοιχείο θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 44χρονου επιχειρηματία της Θήβας Κώστα Τσαφταρίδη.

Προς το παρόν «ξεψαχνίζουν» το παρελθόν του άτυχου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος δέχτηκε έξι σφαίρες τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Παρασκευής έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Τάχι.

Ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας και εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στον κορμό, μία στον μηρό και μία χαριστική στο κεφάλι, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Ο εκτελεστής, ο οποίος του είχε στήσει καρτέρι θανάτου, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κατόπιν διέφυγε με ένα μπλε Golf.

Οπως, είχε γράψει από την πρώτη στιγμή η «Espresso», οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το θύμα είχε διαφορές με κάποιους και ταυτόχρονα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία θα διαπιστωθεί αν ο 44χρονος είχε δεχτεί ύποπτα ή απειλητικά τηλεφωνήματα. Παράλληλα, λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού του περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πίσω από την άγρια δολοφονία κρύβονται προσωπικές διαφορές ή κάποιο είδος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με την εντολή για τη δολοφονία να έχει δοθεί σε πληρωμένο εκτελεστή από τρίτο πρόσωπο.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο παρελθόν το 44χρονο θύμα ασχολήθηκε αρχικά με τις κατασκευές μαζί με γνωστό επιχειρηματία του κλάδου, ενώ στη Ρόδο συνεργάστηκε με έναν ντόπιο επιχειρηματία ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου και μαζί έφτιαξαν γραφείο μίσθωσης αυτοκινήτων, που σήμερα αριθμεί περίπου 63 οχήματα. Σύμφωνα με το dimikratiki.gr, σε αυτή την εταιρία είναι μέτοχος με ποσοστό 80% η σύζυγος του θύματος και μητέρα των παιδιών του, ηλικίας από 17 και 12 ετών. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διενεργούν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, δηλαδή ελέγχοντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος στο νησί των ιπποτών.

Το έγκλημα έγινε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 23 Ιουλίου. Ο εκτελεστής παρακολουθούσε επί μέρες τις κινήσεις του Τσαφταρίδη και, όταν βεβαιώθηκε πότε έφευγε από το σπίτι του και πότε επέστρεφε, αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση. Για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πυροβόλησε εννέα φορές προς το μέρος του, με έξι σφαίρες να πετυχαίνουν τον στόχο. Πριν φύγει, μάλιστα, έδωσε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρίας. Οι εννέα κάλυκες που βρέθηκαν στον δρόμο εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν το όπλο της δολοφονίας είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλο έγκλημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This