Θρίλερ με το μουμιοποιημένο πτώμα στο βαρέλι: Σε ποιον ανήκει και τι βρέθηκε μέσα στο βαρέλι;

Οι αρχές εξετάζουν και το σενάριο της ανθρωποκτονίας, αλλά και ένα απίστευτο σενάριο αυτοκτονίας.

Must Read

Ακόμα δεν έχει βγει άκρη με το πτώμα που βρέθηκε λίγα 24ωρα πριν μέσα σε βαρέλι στην κοίτη του ποταμού Πλατανιανού στο Ρέθυμνο, ενώ όσο περνούν οι μέρες το μυστήριο πυκνώνει.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και σχεδόν μουμιοποιημένο, ενώ η ταυτοποίησή του δεν έχει γίνει ακόμα. Καθώς η οδοντοστοιχία του ήταν σε καλή κατάσταση, ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι έρευνες για τον οδοντίατρο που πιθανόν έκανε κάποιες εργασίες που διαπιστώθηκαν, όπως σφραγίσματα, γέφυρες κλπ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, μέσα στο βαρέλι βρέθηκαν δύο κλειδιά που δεν ήταν αυτοκινήτου, δύο γκαζάκια (για τα οποία υπάρχει μια θεωρία ότι μπορεί να μπήκαν εκεί για να επιταχύνουν τον θάνατο), ενώ υπήρχε ένα λάστιχο ποτίσματος, νάιλον και έξω από το βαρέλι λίγο μια συσκευασία αρμόστοκου, ουσία με την οποί είχε σφραγιστεί περιμετρικά το βαρέλι.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, το πτώμα ανήκει σε άνδρα 45-65 ετών, αδύνατο, μετρίου αναστήματος και βρισκόταν στο βαρέλι σχεδόν τρία χρόνια, ίσως και λίγο παραπάνω.

Πάντως, μέχρι στιγμής οι αρχές εξετάζουν και το σενάριο της ανθρωποκτονίας, αλλά και ένα απίστευτο σενάριο αυτοκτονίας. Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο συνδυασμός των ευρημάτων, δηλαδή οι ιμάντες στο εσωτερικό μέρος του πώματος του βαρελιού, η κόλα με την οποία σφραγίστηκε αεροστεγώς το στόμιο, το νάιλον που χρησιμοποιήθηκε για να κλείσει από τη μέσα πλευρά η τρύπα που υπήρχε στο βαρέλι, αλλά και τα γκαζάκια, συνάδουν με το σενάριο το θύμα να μπήκε μόνο του στο βαρέλι και να πέθανε αργά και βασανιστικά.

Η αστυνομία του Ρεθύμνου εξετάζει μεταξύ άλλων την εξαφάνιση ενός  Ρεθυμνιώτη μάστορα 50-60 ετών, που είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την οικογένειά του την άνοιξη του 2018 και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα ίχνος του.

Χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση του θύματος στο βαρέλι, οι αρχές είναι επιφυλακτικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This