Αυξημένη η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Αθήνα – «Κλειστή» η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών

Must Read

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, αυτή τη στιγμή, στο ρεύμα προς Αθήνα, γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και την ταλαιπωρία των οδηγών, που βρίσκονται «κολλημένοι» σε ένα τιμόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των διοδίων, με συνέπεια να σχηματιστούν τεράστιες ουρές στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το μποτιλιάρισμα οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα διόδια είναι ενεργοποιημένα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όπου συνήθως η κίνηση παρουσιάζεται πιο έντονη. Η διαχείριση που γίνεται στο κομμάτι των διοδίων, μαρτυρά την προβληματική τακτική, αφού δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για αποσυμφόρηση των οχημάτων.

Βέβαια, οι ιθύνοντες θα μπορούσαν κάλλιστα να τροποποιήσουν το «μοίρασμα» και ανοίξουν ορισμένα από τα διόδια στο ρεύμα προς Αθήνα, προκειμένου να «ξεκολλήσουν» τα οχήματα από την θέση τους, ωστόσο, είναι εμφανές πως τα χρήματα που θα χαθούν είναι σημαντικότερος παράγοντας από την ταλαιπωρία των δεκάδων οδηγών, που σε συνθήκες καύσωνα αναγκάζονται να υποστούν τις αμέτρητες ουρές.

Μάλιστα, ορισμένοι επιχείρησαν να καλέσουν στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, που αναγράφεται στην απόδειξη των διοδίων, όμως ήταν…«κλειστή», αφού λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, γεγονός που δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This