Τραγωδία στα Κάτω Πατήσια: Δύο νεκροί μετά από έκρηξη και φωτιά σε διαμέρισμα

Βρέθηκε ένας άνδρας νεκρός στο πεζοδρόμιο κι ένα απανθρακωμένο άτομο μέσα στο διαμέρισμα

Must Read

Ένα απίστευτο σκηνικό συνάντησαν οι Πυροσβέστες που κλήθηκαν από περίοικους λίγο μετά τις 05:30 για φωτιά σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φολέγανδρου 38.

Αντίκρισαν δύο νεκρούς, τον τραγικό απολογισμό έκρηξης και πυρκαγιάς. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι μόλις έφτασαν βρήκαν έναν άνδρα νεκρό στο πεζοδρόμιο, ενώ οι γείτονες, που είχαν εκκενώσει την πολυκατοικία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ανέφεραν ότι είχε ακουστεί και μία ισχυρή έκρηξη.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στον 4ο όροφο όπου έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, ή οποία δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και τότε βρήκαν νεκρό ακόμη ένα άτομο. Το δεύτερο θύμα ήταν απανθρακωμένο γι’ αυτό ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα βρέθηκαν ίχνη έκρηξης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνδρας που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο να εκτινάχτηκε από το διαμέρισμα.

Στον τόπο του τραγικού συμβάντος βρέθηκε κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, που ερευνά τις συνθήκες της έκρηξης και της πυρκαγιάς και συγκεντρώνει τα στοιχεία για την αναγνώριση των θυμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This