Συνάντηση Ιερώνυμου – Γιάννας! Λέτε να υψώσουν μαζί το… λάβαρο της Επανάστασης;

Must Read

Η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε για περισσότερο από μια ώρα και συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία. Η συνάντηση ήταν κρίσιμη καθώς στο παρασκήνιο είχαν δημιουργηθεί αντιδράσεις, καθώς η οργανωτική επιτροπή φέρεται ότι δεν επιθυμεί τη συμμετοχή της Εκκλησίας στην κατάρτιση των εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση, της –μέχρι πρότινος- «ροζ» Μπουμπουλίνας με τον Αρχιεπίσκοπο, διεξήχθη σε θερμό κλίμα και πηγές υπογραμμίζουν ότι θα αποτελέσει την απαρχή μιας στενής συνεργασίας η οποία και θα αναδείξει την κομβική συνεισφορά της Εκκλησίας στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Γιάννα Αγγελοπούλου φέρεται να τόνισε προς τον κ. Ιερώνυμο ότι αναγνωρίζει ότι «σε αυτόν τον αγώνα αλλά και στον αγώνα για τη διατήρηση της γλώσσας και την εθνικής ταυτότητας η Εκκλησία έθεσε την ανεξίτηλη σφραγίδα της», υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνεργασίας όλων των Ελλήνων με ορίζοντα το εθνικό ορόσημο του 2021.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την πλευρά του εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την συνάντηση και προέτρεψε τη Γιάννα Αγγελοπούλου να συναντηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες τον μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής πολιτιστικής ταυτότητας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά της κας Αγγελοπούλου ζήτησε να μην υπάρξουν ούτε φωτογραφίες, ούτε και ερωτήσεις μετά την συνάντηση. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αποφάσισαν να υψώσουν μαζί το… λάβαρο της Επανάστασης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This