ΗΠΑ: Στην μαύρη λίστα πλέον η Ελλάδα

« Μην ταξιδέψετε ακόμα και πλήρως εμβολιασμένοι»…

Must Read

Κάθετες πλέον οι ανακοινώσεις τόσο του CDC όσο και του State Department, που αποτρέπουν ευθέως τους αμερικανούς πολίτες από το να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην κατηγορία 4, με ανανεωμένη μάλιστα οδηγία που δίνει ξεκάθαρα την εντολή: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα».

Η κατηγορία τέσσερα είναι η υψηλότερης επικινδυνότητας κατηγορία, που συνιστά αποτροπή ταξιδιού στη χώρα.

Ήδη σε τουριστικούς προορισμούς καταγράφονται ακυρώσεις και μάλιστα σε ακριβά καταλύματα και βίλες. Πραγματικά ένα χτύπημα από εκεί που δεν το περιμέναμε.

Οι αμερικανοί πολίτες είναι εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σέβονται τις επίσημες ανακοινώσεις του κράτους, ειδικά όταν αφορούν τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και τα επίπεδα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχη ανακοίνωση αναμένεται και από το Ισραήλ. Γεγονός που θα δώσει καθοριστικό πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό αλλά και γενικότερα στην εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This