Ανατριχίλα στον Βόλο! Ξεψύχησε λίγο πριν από την κηδεία του συζύγου της

Ήταν παντρεμένοι σχεδόν έξι δεκαετίες

Must Read

Εζησαν μία ζωή μαζί και δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει! Η ιστορία του ζευγαριού από τον Βόλο ραγίζει καρδιές, αφού η γυναίκα προδόθηκε από την καρδιά της την ώρα που ξεκινούσε για να πάει στην κηδεία του συζύγου της, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή λίγες ώρες νωρίτερα!

Ο 85χρονος άνδρας απεβίωσε πριν από λίγες ημέρες λόγω προβλημάτων υγείας, αφήνοντας μόνη τη σύζυγό του, έπειτα από αγαπημένη συνύπαρξη περίπου 60 χρόνων. Το χτύπημα ήταν μεγάλο για την 77χρονη γυναίκα που βρέθηκε μόνη και βυθισμένη στον πόνο και τον θρήνο. Λίγο πριν ξεκινήσει για την εξόδιο ακολουθία, η ηλικιωμένη γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στους συγγενείς που είχαν πάει σπίτι της για να τη συνοδεύσουν στην εκκλησία.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως η καρδιά της δεν άντεξε και έκλεισε τα μάτια της για πάντα, ακολουθώντας τον σύζυγό της στον άλλον κόσμο. Η σχεδόν ταυτόχρονη φυγή του ζευγαριού συγκίνησε ακόμη και τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τους διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τη γυναίκα.

Μετανάστες στην Αμερική

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο» ο Π.Κ. και η Π.Κ., Βολιώτες στην καταγωγή και οι δύο, είχαν επιστρέψει πριν από λίγα χρόνια από την Αμερική, όπου είχαν ξενιτευτεί για να ζήσουν μία καλύτερη ζωή. Παντρεύτηκαν, δούλεψαν χρόνια μακριά από την πατρίδα, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους στον Βόλο. Η μονάκριβη κόρη τους είναι παντρεμένη στην Αμερική και δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της. Χθες το πρωί, όμως, «έφυγε» και η μητέρα της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στον Βόλο για να τους αποχαιρετήσει. Ως τότε, η σορός της 77χρονης φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο στο Αχιλλοπούλειο.

Περιγράφοντας περιστατικά στα οποία δύο σύντροφοι ή δύο μέλη μιας οικογένειας πεθαίνουν με διαφορά λίγων ωρών, οι ειδικοί μιλούν για το «σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς». Οπως λένε, το σύνδρομο εκδηλώνεται όταν κάποιος μαθαίνει αιφνιδιαστικά σοκαριστικά νέα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο οργανισμός του απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες συγκεκριμένων ορμονών στο κυκλοφορικό, οι οποίες «βομβαρδίζουν» την καρδιά. Ενα σοβαρό συναισθηματικό σοκ μπορεί να προκαλέσει ξαφνική αποδυνάμωση της καρδιάς, προκαλώντας κάτι ανάλογο με μία καρδιακή προσβολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This