Κόλαση στην Εύβοια! Πάνω από 1.000 άνθρωποι στο λιμάνι Λίμνης περιμένουν να απομακρυνθούν (video)

Περικυκλωμένη από τη φωτιά η Λίμνη - Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος

Must Read

Πλήρως αβοήθητη είναι η βόρεια Εύβοια με τη φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα αλλά και κόπους μιας ζωής.

Η κατάσταση στη Λίμνη είναι δραματική με τη φωτιά να κινείται προς τα σπίτια, ενώ κάτοικοι και τουρίστες έχουν λάβει εντολή για εκκένωση και αναμένουν στο λιμάνι πλωτά μέσα τα οποία θα τους απομακρύνουν από το σημείο.

Η Λίμνη έχει περικυκλωθεί από το πύρινο μέτωπο και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, παρά μόνο η θάλασσα. Πάνω από 1.000 άνθρωποι περιμένουν με ζωγραφισμένο τον τρόμο και την αγωνία στα πρόσωπά τους για όλα αυτά που άφησαν πίσω.

Οι κάτοικοι και οι τουρίστες αναμένουν το πρώτο ferry boat που θα φτάσει στο λιμάνι για να τους απομακρύνει, ενώ στη συνέχεια θα προσεγγίσει και ένα δεύτερο. Τα ferry boat θα αφήσουν τον κόσμο στα Λουτρά Αιδηψού.

Νωρίτερα με μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι κλήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή: «Αν βρίσκεστε στη #Λίμνη #Ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς Λιμένα Λίμνης και Ferry Boat» ανέφερε το μήνυμα του 112.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η πυρκαγιά έκαψε σπίτια στο χωριό Δάφνη ενώ στο σημείο εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα πυροσβέστες. Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί Μουρτιά, Κεχριές, Μαντούδι ενώ η φωτιά απειλεί και το Προκόπι για το οποίο εστάλη επίσης μήνυμα εκκένωσης.

Στη δυτική πλευρά των μετώπων, εκκενώσεις πραγματοποιήθηκαν σε Κρυονερίτη και Μηλιές, ενώ στις φλόγες έχουν τυλιχθεί τα σπίτια σε Κήρινθο και Στροφυλιά.

Ταυτόχρονα, η φωτιά στις Ροβιές σύμφωνα με το evima.gr πλησιάζει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων ενώ στο χωριό που κάηκε είχαν επιστρέψει αρκετοί πυρόπληκτοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This