Καίγονται σπίτια (και) στον Μυρτιά Ευβοίας – Νέο μέτωπο στο Μιτσικέλι Ιωαννίνων (video)

Must Read

Mια ακόμη νύχτα κόλασης βρίσκεται σε εξέλιξη στο χωριό Μυρτιάς, εκεί, δηλαδή απ’ όπου ξεκίνησε το σημερινό μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βόρεια Εύβοια, καθώς πολλά είναι, πλέον, τα σπίτια στην περιοχή που έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός. 

Η φωτιά επέστρεψε στην περιοχή λίγο πριν τις 10 το βράδυ και, πλέον, καίει ό,τι βρεθεί στο πέρασμά της, με δεκάδες σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες και ο ουρανός να έχει γίνει πορτοκαλί.

Χαρακτηριστικό, εξάλλου, είναι το σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ, στο οποίο φαίνονται πυροσβέστες μαζί με τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού να χρησιμοποιούν εκσκαφέα για να καταφέρουν να «στοχεύσουν» καλύτερα, στην προσπάθειά τους να σβήσουν την αδηφάγα φωτιά που καίει την κεραμοσκεπή και πασχίζει να προχωρήσει στα ενδότερα.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πυρκαγιά σε δασική έκταση, όμως, ξέσπασε απόψε και στο Μιτσικέλι Ιωαννίνων, πάνω από τα χωριά Καλουτά και Ανθρακίτης του Ζαγορίου.

Η φωτιά καίει πεύκα, φυσικά, και έλατα και στο σημείο έσπευσαν ένα πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής και 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Ζαγορίου και της Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This