Αρχαία Ολυμπία: Αναζωπύρωση στη Νεμούτα, πληροφορίες για εγκλωβισμένους κατοίκους (video)

Must Read

Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε πριν από λίγο στο μέτωπο της Νεμούτας, στην Αρχαία Ολυμπία, έχοντας σημάνει νέο συναγερμό στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς η φωτιά έχει φτάσει μέσα στο χωριό και καίει σπίτια και περιουσίες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για εγκλωβισμένους. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, που δίνουν τιτάνια μάχη με το πύρινο μέτωπο, ώστε να την οριοθετήσουν τις φλόγες και να σώσουν ό,τι μπορούν.

Παράλληλα, οι κάτοικοι έχουν παραταχθεί ακριβώς πάνω από το σημείο όπου έχει ξεσπάσει το νέο μέτωπο, με στόχο να ανακόψουν την πορεία του, προς τα σπίτια. Με αγροτικά μηχανήματα και ό,τι άλλο μέσο διαθέτουν,  προσπαθούν να σταματήσουν τη λαίλαπα που για ακόμα μια φορά έχει «θεριέψει» και πλησιάζει απειλητικά στον οικισμό.

Όπως μετέδωσε το Open αυτή η αναζωπύρωση δεν είναι η μόνη που απασχόλησε, καθώς σημειώθηκε μία ακόμα στην Λαμπέτη κοντά στον Πύργο Ηλείας, η οποία ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This