Κατερίνα Ιωαννίδου: «Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στους γονείς του δικού μας Βασίλη που χάθηκε»

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι...»

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες της Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία ρίχτηκε στη μάχη με τη φωτιά που ξέσπασε στις Αφίδνες.

Να θυμίσουμε ότι η εθελόντρια δασοπυροσβέστης είχε βρεθεί το Σεπτέμβριο του 2020 στην πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην Ανάβυσσο.

Η ίδια, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με το μεγαλείο ψυχής της, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε.

«Εμείς ότι μπορούμε θα το κάνουμε για να σώσουμε σπίτια, φυσικό πλούτο και ζωές. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα πολιτικά, τα κόμματα, ποιος έκανε, ποιος δεν έκανε…. Αυτήν την ώρα, στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω να δώσουμε ένα μπουκάλι νερό στους πυροσβέστες, που δουλεύουν 60 και 70 ώρες… Εμείς βρέχαμε το οδόστρωμα για να δροσίσει και να μπορούν να κάτσουν για λίγη ώρα για να ξεκουραστούν», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και  στον εθελοντή από τις Αφίδνες, ο οποίος έχασε το σπίτι του από την πύρινη λαίλαπα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να προσφέρει βοήθεια σε άλλους πολίτες που είχαν την ίδια μοίρα με εκείνον.

«Καιγόμασταν, δεν είχαμε νερό στις υδροφόρες, δεν είχαμε καθόλου νερό. Τελικώς, κάηκε το σπίτι. Μας παρέδωσε τον σκύλο του, μας είπε “είναι το μόνο που μου απέμεινε, πάρτε το”, λέγοντας μας και που θα τον βρούμε. Δεν τον βρίσκαμε αργότερα, τον παραδώσαμε στο Ολυμπιακό Χωριό τον σκυλάκο και σήμερα έμαθα ότι τον βρήκε».

Τέλος αναφέρθηκε στον άτυχο 38χρονο εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο ΚΑΤ.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο λυπάμαι και ένα τεράστιο συγγνώμη στους γονείς του δικού μας Βασίλη που χάθηκε και ένα ευχαριστώ σε εκείνους που με βοήθησαν κι εμένα να γυρίσω στο σπίτι μου σώα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This