Το συγκινητικό δώρο που χάρισε Έλληνας πυροσβέστης στον Ρουμάνο συνάδελφό του

O Σπύρος θέλησε να ευχαριστήσει τον Φλορίν για την βοήθεια του

Must Read

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της ενίσχυσης που προσέφερε η Ρουμανία στη χώρα μας με 108 πυροσβέστες και τα 21 πυροσβεστικά οχήματα που έσπευσαν να συνδράμουν στα πύρινα μέτωπα που έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή. 

Πολλοί μάλιστα χαρακτήρισαν την επιχείρησή τους ιδιαίτερα οργανωμένη και καταλυτική κυρίως στις πυρκαγιές που κατακαίνε την Εύβοια.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ένας συγκινητικός διάλογος ανάμεσα σε έναν Έλληνα πυροσβέστη και στον Ρουμάνο συνάδερφό του. Στο τέλος της αποστολής ο Σπύρος είπε στον Φλόριν «ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σου! Εκ μέρους των συναδέλφων μου, ευχαριστώ!»

Ο Ρουμάνος πυροσβέστης απάντησε «επίσης ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά, αλλά σε πιο χαρούμενες καταστάσεις, όχι έτσι». Όπως αναφέρει η ανάρτηση, εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο του Φλόριν, που είπε στον Σπύρο «συγγνώμη είναι ο γιος μου. Χρειάζομαι ένα λεπτό να του πω ότι είμαι καλά, για να μην ανησυχεί». Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, ο Σπύρος τον ρώτησε «έχεις παιδί;», με τον Ρουμάνο να απαντάει ότι έχει ένα αγόρι έξι ετών και μια κόρη τριών. «Και ήλθες στην Ελλάδα να μας βοηθήσεις να σβήσουμε τις φωτιές; Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα, να είσαι εδώ και να σκέφτεσαι την οικογένειά σου» του είπε ο Σπύρος με τον Φλόριν να απαντάει «δύσκολο; Για εσένα είναι πιο δύσκολο αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να σβήσουμε αυτές τις φωτιές». Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, ο Σπύρος θέλησε να του προσφέρει ένα δώρο. Του έδωσε μια ελληνική σημαία και του είπε: «στην προσφέρω με όλη μου την καρδιά, γιατί έχετε κερδίσει τις καρδιές μας. Σε παρακαλώ να το πεις αυτό και στα παιδιά σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This