Τσιτσιπάς: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο μέχρι να γίνει υποχρεωτικό»! (video)

Must Read

Την δική του θέση γύρω από το θέμα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊύ εξέφρασε με δηλώσεις του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις μίλησε πριν από το 1000 Masters του Σινσινάτι και αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιασθεί, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει, μέχρι τουλάχιστον ο εμβολιασμός ενάντια στον κορωνοϊό να γίνει υποχρεωτικός.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» είπε ο Τσιτσιπάς και σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του, κατά του COVID-19, μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικά, απάντησε: «Φυσικά…»

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην Εθνική καμπάνια για τον κορωνοϊό «Μένουμε Ασφαλείς» και καλούσε τον κόσμο να είναι υπεύθυνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This