Προσήγαγαν 13χρονο αγόρι για τη φωτιά στον Θεολόγο

Το νεαρό αγόρι εξετάζεται από τους αστυνομικούς

Must Read

Στην προσαγωγή ενός… 13χρονου αγοριού προχώρησαν οι αρχές για την φωτιά που ξέσπασε στον Θεολόγο Φθιώτιδας στις 6 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr το αγόρι εξετάζεται ως ύποπτο καθώς σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων αλλά και τη χρήση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει στην διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ., ο 13χρονος βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά. 

Ο 13χρονος προσήχθη το πρωί της Τετάρτης και εξετάζεται από τους αστυνομικούς, ενώ για την εξέλιξη έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας. 

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές είχε κάνει λόγο για εμπρησμό, ενώ είχε τονίσει ότι τις προηγούμενες ημέρες, πριν ξεσπάσει η φωτιά, είχαν γίνει και άλλες απόπειρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This