Δημήτρης Σταθόπουλος: «Καθημερινά έχουμε διπλασιασμό των κρουσμάτων ανάμεσα στους πυροσβέστες»

Must Read

Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους πυροσβέστες που ρίχνονται στην μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών που πλήττουν την χώρα τις τελευταίες ημέρες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, Δημήτρης Σταθόπουλος.

«Καθημερινά έχουμε διπλασιασμό των κρουσμάτων, μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πυροσβεστών, εν μέσω της μάχης για την αντιμετώπιση των πύρινων μετώπων» σημείωσε αρχικά.

Ο κ. Σταθόπουλος θέλησε να σχολιάσει την είδηση ότι τουλάχιστον 10 – 15 πυροσβέστες νοσούν από κορωνοϊό, μετά τη συμμετοχή τους στις επιχειρήσεις κατάσβεσης ανά την χώρα, τονίζοντας ότι καθημερινά υπήρχε μια μετακίνηση καθημερινά τουλάχιστον 2.500 πυροσβεστών.

«Δεν μπορείς να πεις σε ένα συνάδελφο που επιχειρεί 24ώρες το 24ωρο να κρατήσει τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον… γιατί βρίσκονταν μέσα στα λεωφορεία 25 -35 άτομα» επεσήμανε.

«Απευθύνουμε έκκληση για εμβολιασμό»

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών απάντησε και σε ερώτηση αναφορικά με τον εμβολιασμό των συναδέλφων του, εξηγώντας ότι αρκετοί που δεν είχαν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματίσει να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους μέχρι τον Σεπτέμβρη.

«Εμείς ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πυροσβέστες να εμβολιαστούν» κατέληξε ο κ. Σταθόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This