Ρομά στη Λέσβο πήγαν να λιντσάρουν αστυνομικούς, γιατί τους έκαναν παρατήρηση!

Έπεσαν και πυροβολισμοί!

Must Read

Παραλίγο μακελειό στην Καλλονή της Λέσβου, όταν αστυνομικοί έκαναν παρατήρηση σε Ρομά! Όλα συνέβησαν όταν χθες τα ξημερώματα είχε στηθεί γλέντι σε σπίτι και έγινε καταγγελία για την φασαρία.

Περιπολικό με δυο αστυνομικούς πήγε στο σημείο και δέχτηκαν αρχικά λεκτική επίθεση. Οι Ρομά απείλησαν γειτόνισσα ότι «θα την κάψουν» και όταν παρενέβησαν οι αστυνομικοί, τότε δέχτηκαν χτυπήματα με τον ένα αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα! Μια έγκυος που βρισκόταν στο γλέντι λιποθύμησε και οι Ρομά νομίζοντας ότι την χτύπησε η σφαίρα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ακόμη πιο σφοδρά.

Για να σωθούν οι αστυνομικοί, με τον έναν τραυματισμένο, αποχώρησαν, ενώ το περιπολικό βανδαλίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις, ανάμεσά τους μια γυναίκα και ένας ανήλικος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This