Μόνιμο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο λιμάνι του Πειραιά!

Το φανάρι, η κλειστή πύλη και το κυκλοφοριακό «χάος»

Must Read

Τι και αν φτάνουμε στα τέλη του Αυγούστου, τι και αν τα παράπονα των ταξιδιωτών είναι εκατοντάδες… η κατάσταση παραμένει ίδια.

Ο λόγος, για την είσοδο του λιμανιού Ε3 όπου και αναχωρούν τα «κρητικά». Το τελευταίο διάστημα, το newsbreak.gr βρέθηκε 3 φορές στο σημείο και διαπίστωσε πως το φανάρι της εικόνας (πηγή Google Maps) λειτουργεί κανονικά προς αριστερά, ενώ η πύλη… είναι μονίμως κλειστή.

Το αποτέλεσμα; Να δημιουργούνται τεράστιες «ουρές» οχημάτων που, αδίκως, περιμένουν να στρίψουν αριστερά για να εισέλθουν στην πύλη Ε3, και όταν το καταφέρουν, «εγκλωβίζονται» μπροστά στην κλειστή πύλη, και αναρωτιόνται πως θα μπουν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν στο πλοίο. Αναγκαστικά, σε δεύτερο χρόνο, θα κάνουν παράνομα αναστροφή είτε για να κατευθυνθούν στην πιο μακρινή είσοδο της πλατείας Καραϊσκάκη, ή (όσες και όσοι γνωρίζουν) θα συνεχίσουν στον πέριξ του λιμανιού δρόμο, έτσι ώστε να εισέλθουν από την Ε2… και να επιστέψουν μέσα από το λιμάνι στην πύλη Ε3.

Ρωτήσαμε τον λιμενικό που βρισκόταν έξω από το πλοίο στην πύλη Ε3 κατά την διάρκεια της φορτοεκφόρτωσης, γιατί το φανάρι είναι «ανοιχτό» ενώ η πύλη είναι κλειστή και δημιουργείται αυτό το κυκλοφοριακό χάος; Η απάντηση του λιμενικού, είτε λιτή: «έχουμε ενημερώσει την τροχαία και δεν κάνουν τίποτα».

Δεν θα μπούμε στο «παιχνίδι» ευθυνών ανάμεσα σε τροχαία και λιμενικό, γιατί το φανάρι παραμένει «ανοιχτό», γιατί η πύλη παραμένει κλειστή, γιατί δεν υπάρχει σήμανση στο σημείο που να ενημερώνει τους οδηγούς για την είσοδο στο λιμάνι, γιατί δεν υπάρχει λιμενικός ή αστυνομικός στο σημείο, ειδικά τις ώρες αιχμής. Θα κρατήσουμε μόνο την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, και ελπίζουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (του φετινού, ευχόμαστε) να τα έχουν βρει μεταξύ τους οι αρμόδιοι… και να δώσουν λύση σε αυτό το… πολύπλοκο πρόβλημα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This