«Βόμβα» Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν όλοι!»

Επιμένει ότι οι μάσκες δεν έπρεπε να καταργηθούν στους εξωτερικούς χώρους

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι ανησυχητικές προειδοποιήσεις και η κινδυνολογία των ειδικών, με σκοπό τον πλήρη εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.

Χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών

Οι πολίτες δεν εμβολιάζονται με τους ρυθμούς που ανέμενε η κυβέρνηση, όχι επειδή είναι κατά των εμβολίων, αλλά γιατί φοβούνται είτε μήπως τούς δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία τους είτε μήπως πεθάνουν.

Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν όλοι»

Για μία ακόμη φορά, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη εκφράζει με απόλυτα κινδυνολογικό και καταστροφικό τρόπο την άποψή της για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Από αυτούς που έφυγαν από τη ζωή χθες κανείς δεν ήταν εμβολιασμένος. Περιστατικά εμβολιασμένων που νόσησαν είναι ελάχιστα, δεν είναι σημαντικά» είπε η κ. Παγώνη.

«Οι ανεμβολίαστοι δεν υπάρχει περίπτωση να μην νοσήσουν, δεν υπάρχει, θα νοσήσουν όλοι» είπε η Ματίνα Παγώνη, προσπαθώντας για ακόμη μία φορά να «βοηθήσει» την εμβολιαστική προπαγάνδα της κυβέρνησης, καθώς οι πολίτες φαίνεται πως μόνο εκβιαστικά οδηγούνται στον εμβολιασμό… Και η κυβέρνηση επιλέγει να στερεί ελευθερίες, ώστε να εκβιάζει τους Έλληνες να εμβολιαστούν με το ζόρι!

«Μετά 18 μήνες δεν πρέπει να φοβόμαστε το εμβόλιο, έχουμε εμπειρία δισεκατομμύρια ατόμων, πλήρως εμβολιασμένων, έχουμε μελέτες στα χέρια μας… Είμαστε αιχμάλωτοι μιας νόσου, έχουμε το εμβόλιο και δεν το κάνουμε. Αν δεν εμβολιαστούμε δε θα σωθούμε, δε θα προχωρήσουμε την επόμενη φάση της ζωής μας, δε θα είμαστε ελεύθεροι» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Δεν έπρεπε να βγουν οι μάσκες»

«Οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους δεν έπρεπε να βγουν. Ήταν γεμάτα τα σοκάκια στα νησιά, ιδιαίτερα στο καλοκαίρι» τόνισε η Ματίνα Παγώνη, και ουσιαστικά προετοιμάζει το έδαφος για μία ενδεχόμενη επιστροφή των μασκών στους εξωτερικούς χώρους, καθότι βρίσκεται στη πρώτη θέση της «επιλογής» της κυβέρνησης με αφορμή τα νέα μέτρα που θα φέρει άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This