Στους ρυθμούς της κυβέρνησης «χορεύουν» οι επιστήμονες!

«Τρομακτική έκρηξη κρουσμάτων το φθινόπωρο» προειδοποιεί ο Καπραβέλος

Must Read

Η κινδυνολογία και οι ανησυχητικές προειδοποιήσεις ειδικών και κυβερνώντων δεν έχουν τελειωμό… Λίγο πριν τελειώσει η τουριστική περίοδος, και οι επιστήμονες ήδη ξεκίνησαν να τρομάζουν τον κόσμο για τον αριθμό των κρουσμάτων που φέρνει το φθινόπωρο.

«Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι»

Χθες η Ματίνα Παγώνη μιλούσε για τα «δύσκολα επιδημιολογικά Χριστούγεννα που έρχονται. Σήμερα ο Νίκος Καπραβέλος κάνει ανησυχητικές προβλέψεις για το φθινόπωρο που έρχεται. «Πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα» τόνισε ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

«Φοβάμαι μία τρομακτική έκρηξη των κρουσμάτων με μεγάλη πίεση στο υγειονομικό σύστημα. Δεν το φοβάμαι μόνο εγώ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι από 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη Νοεμβρίου όλη η Ευρώπη θα περάσει δύσκολα, λόγω της μετάλλαξης αυτής. Τα μέτρα που πάρθηκαν πρέπει να τα τηρήσουμε με ευλάβεια. Πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καπραβέλος.

Μάλιστα, ο Νίκος Καπραβέλος εξέφρασε την ανησυχία του για έκρηξη των κρουσμάτων το φθινόπωρο, εφόσον δεν αυξηθούν οι εμβολιασμοί και δεν τηρούνται τα μέτρα.

«Ο ιός αγαπάει πολύ τους ανεμβολίαστους, τους μολύνει, διασπείρεται, μεταλλάσσεται, καταστρέφει την υγεία, την οικονομία, την ψυχολογία. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν απλούστερα, αν είχαμε όλοι εμβολιαστεί. Αυτή είναι η ουσιαστική υγειονομική κατευθυντήρια οδηγία. Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν. Είναι ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο να υπάρχει οποιοσδήποτε με την ιδιότητα του υγειονομικού, από τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ μέχρι γιατρός, που να μην είναι εμβολιασμένος» είπε ο κ. Καπραβέλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This