Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που δολοφόνησε τον 41χρονο επιχειρηματία στον Βόλο!

Must Read

Το δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 34χρονος που το περασμένο Σάββατο δολοφόνησε τον 41χρονο επιχειρηματία στον Βόλο για τα μάτια της συντρόφου του.

Σύμφωνα με το «magnesianews.gr«, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, οδηγήθηκε  στα Δικαστήρια συνοδευόμενος από τη σύντροφό του με το μωρό τους και τη μητέρα του και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία που διήρκεσε για αρκετές ώρες, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Συνήγορο υπεράσπισης όρισε το Δικαστήριο, καθώς ο συνήγορος που είχε αρχικά επιλέξει ο 34χρονος, αποχώρησε από την υπόθεση. Ο Απόστολος  Ρηγόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του αποδέχτηκε την πράξη του από την κατάθεσή του στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε θέση άμυνας, καθώς τρομοκρατήθηκε όταν το θύμα τράβηξε μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον του.
Μάλιστα παραδέχτηκε και τη συγκάλυψη, όταν έβαλε το μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος στο χέρι του θύματος, όπως και το ότι ο ίδιος και η μητέρα του έπλυναν την αυλή του σπιτιού τους από τα αίματα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο, ο 34χρονος έδειξε να μετάνιωσε ειλικρινά για την πράξη του, ζήτησε συγνώμη, είπε ότι δεν ήθελε να φτάσουν τα πράγματα εκεί και αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα άλλαζε την τροπή των πραγμάτων.
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ζήτησε από τους δικαστικούς λειτουργούς αν προφυλακιστεί να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας, ώστε να μπορεί να τον επισκεφθεί η σύντροφός του με το τεσσάρων μηνών βρέφος τους. Τελικά αποφασίστηκε από την αναπληρώτρια ανακρίτρια και την εισαγγελέα υπηρεσίας η προφυλάκισή του, αλλά επειδή οι φυλακές Λάρισας είναι γεμάτες, πρόκειται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Αυγούστου, όταν το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγαν σε σπίτι οδό Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του.
Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε χτυπώντας τον με ένα τούβλο στο κεφάλι και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε χώρο πρασίνου ακριβώς απέναντι από το σπίτι που έγινε η δολοφονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This