Συνδυάστε ριχτάρι και χαλάκι στο σαλόνι σας από Karrohome!

Must Read

To σαλόνι είναι το πιο δημοφιλές spot του χώρου. Ειδικά στην περιοχή του καναπέ, μπροστά στην τηλεόραση η οικογένεια περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Για αυτή την μικρούλα περιοχή λοιπόν, έχουμε να σας προτείνουμε λευκά είδη σαλονιού που θα στήσουν το απαραίτητο σκηνικό στον χώρο σας.

Χαλάκια σαλονιού

Έχει κρύο, σκέφτεστε αμέσως τα χαλάκια σαλονιού τα οποία τοποθετείτε μπροστά στα πόδια σας, εκεί που κάθεστε στον καναπέ είναι ότι πρέπει αφενός για περισσότερη θερμότητα, αφετέρου για περισσότερο χειμωνιάτικο και χουχουλιάρικο στυλ στον χώρο σας.

Το χαλάκι σαλονιού NATURAL HOME που θα το βρείτε με έκπτωση από εδώ αποτελείται από γούνα υψηλής αντοχής και μπορείτε να το επιλέξετε όχι μόνο σε μπεζ αλλά και σε 3 άλλες υπέροχες αποχρώσεις.

Ριχτάρια καναπέ

Το ριχτάρι από τηνLinoHome είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των αγοραστών ανάμεσα στα ριχτάρια καναπέ. Αποτελείται από μαλακό ύφασμα, ενώ η σύνθεσή του βασισμένη στο βαμβάκι εξασφαλίζει απαλότητα και ανθεκτικότητα. Πλένεται πολλές φορές, χωρίς να γαριάσει ή να ξεθωριάσει. Σε ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση. Βρείτε το από εδώ.

Το ριχτάρι Abelon Brown σε ζακάρ υπέροχο γεωμετρικό σχέδιο, είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Η σύνθεσή του από 100% βαμβάκι θα σας διευκολύνει τόσο στο πλύσιμο αλλά θα χαρείτε και την υφή του, η οποία είναι μαλακή. Σε ριγέ μοτίβο, αναβαθμίζει στην στιγμή το σαλόνι σας. Πληροφορίες για την αγορά του, από εδώ.

Τα λευκά είδη από την Karro Home προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας, ώστε να τον φέρετε ακόμα πιο κοντά στο στυλ σας και να ζείτε μέσα σε αυτόν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This