Ρούμπεν Σεμέδο: Τι είπε στην κατάθεσή της η φίλη της 17χρονης που κατηγορεί για βιασμό τον ποδοσφαιριστή (video)

«Δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε», φέρεται να κατέθεσε η φίλη της καταγγέλουσας

Must Read

Λιγότερο από ένα 24ωρο πριν από την απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού μιας 17χρονης, στο σπίτι του στη Γλυφάδα, ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας, η οποία ήταν μαζί της το επίμαχο βράδυ, προκειμένου να παραθέσει από τη δική της σκοπιά τα όσα κατήγγειλε η 17χρονη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ -όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια-, όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε». Όπως φέρεται να της είπε, επίσης, η 17χρονη «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε, γιατί νευρίασε και της είπε “να προσέχεις με αυτά που κάνεις”. Δεν ξέρω γιατί, όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε τη μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της. «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα, δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του», φέρεται να είπε επίσης. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα την ρώτησε, όπως υποστηρίζει η μάρτυρας, «πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή, μετά από όλα αυτά που έγιναν;».

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ενώπιον της ανακρίτριας, αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να τού αποσπάσουν χρήματα. Σύμφωνα, εξάλλου, με σχετικές πληροφορίες, πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή θα εξεταστούν μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος. Όσον αφορά τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ, η απολογία του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/t1v1NwKp_zQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This