Εσκασε στα χέρια του ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Must Read

Τρόμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου εξερράγη στα χέρια του ιδιοκτήτη της, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας από τη Χαλκίδα κρατούσε αμέριμνος ανά χείρας το ηλεκτρονικό τσιγάρο του όταν αυτό εξερράγη, αιφνιδιάζοντας τους πάντες!

Το τρομακτικό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 40χρονος βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα σε κεντρικό κατάστημα της πόλης. Ξαφνικά ένας δυνατός κρότος έκανε τους πάντες να παγώσουν και ο έντρομος άνδρας είδε τη συσκευή να σκάει κυριολεκτικά πάνω του! Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ήχος ήταν τόσο δυνατός, που ακούστηκε ακόμα και στα διπλανά μαγαζιά!

Ο άνδρας αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ από εκεί διακομίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται. Πάντως, παρά το σοκ που υπέστη ο άνδρας, η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, δεν εμπνέει ανησυχία. Το εν λόγω συμβάν, πάντως, έχει τρομοκρατήσει τους κατόχους ηλεκτρονικών τσιγάρων, ενώ άγνωστο είναι μέχρι στιγμής εάν ο 40χρονος θα κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This