Εκδιδόμενη κρύφτηκε σε φωταγωγό, για να γλιτώσει τη σύλληψη

Must Read

Μια εκδιδόμενη γυναίκα σε οίκο ανοχής βγήκε στον φωταγωγό προκειμένου να γλιτώσει, από τον έλεγχο της αστυνομίας, με κίνδυνο να σκοτωθεί.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έκανε έφοδο έπειτα από καταγγελία ότι λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου σε πολυκατοικία της λεωφόρου Β. Ολγας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η υπεύθυνη λειτουργίας του οίκου ανοχής καθυστέρησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς και μία από τις εκδιδόμενες γυναίκες βγήκε από το παράθυρο της κουζίνας στον φωταγωγό, για να διαφύγει.

Άφαντη η δεύτερη

Όταν τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την υπεύθυνη του οίκου ανοχής και δύο πελάτες. Έπειτα από έρευνα, διαπίστωσαν ότι η μία από τις γυναίκες που εκδίδονταν ήταν στον φωταγωγό και είχε καταφέρει να φτάσει από τον έκτο στον τέταρτο όροφο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και ένας πυροσβέστης κατέβηκε με σχοινί μέχρι το σημείο που βρισκόταν και την τράβηξε πίσω στο διαμέρισμα. Η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να εκδιδόταν δεν εντοπίστηκε και ενδέχεται να κατάφερε να διαφύγει με άλλο τρόπο.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τους δύο πελάτες, την υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής και την γυναίκα που επιχείρησε να διαφύγει ενώ διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποια από τις γυναίκες εκδιδόταν χωρίς τη θέλησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This