Έβρος: Μεγαλώνει η αγωνία, λόγω των αυξημένων ροών Αφγανών και άλλων παράτυπων μεταναστών

Οι μετανάστες κυκλοφορούν παντού ημίγυμνοι, χωρίς μπλούζες ή πουκάμισα, διότι τούς αρέσει να προκαλούν

Must Read

Προσπαθούν από την κυβέρνηση να υποβαθμίσουν τις νέες εισόδους Αφγανών και άλλων παράτυπων μεταναστών, που εισβάλουν στην Ελλάδα είτε από τα ελληνοτουρκικά σύνορα είτε από τη Βουλγαρία, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται. Και ας συμπράττουν σε αυτή την προσπάθεια διάφορα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Τα γεγονότα, όμως, ούτε να παρερμηνευτούν μπορούν, ούτε να κρυφτούν εντελώς.

Όχι μόνο σε Δίκαια και Ορμένιο, αλλά και στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο οι νέοι εισβολείς και οι προϋπάρχοντες κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και προκαλούν αναστάτωση στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Η κατάσταση μάλιστα ξεφεύγει πολλές φορές, διότι οι μετανάστες, κυρίως όσοι προέρχονται από το Αφγανιστάν και το Μπανγκλαντές, κυκλοφορούν παντού ημίγυμνοι, χωρίς μπλούζες ή πουκάμισα. Όχι επειδή δεν έχουν πανωφόρια, αλλά διότι τούς αρέσει να προκαλούν.

«Είναι πολύ άσχημες εικόνες, αλλά φοβάμαι ότι τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας. Τότε πρέπει να τρομάξετε, όταν θα αρχίσουν να καταφτάνουν δίπλα στα σύνορά μας οι χιλιάδες από το Αφγανιστάν», μας μετέφερε άνθρωπος από τον Έβρο, που γνωρίζει καλά όλα όσα συμβαίνουν στην ακριτική περιοχή, αλλά και τι πρόκειται να δουν τα μάτια μας, εάν συνεχίσουν οι Τούρκοι να εργαλειοποιούν το μεταναστευτικό και το προσφυγικό ζήτημα. Σύμφωνα με την πηγή μας, ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εκεί βρίσκονται τα πιο ευάλωτα σημεία μας.

Η πτώση στη στάθμη του νερού στον Έβρο βοηθά τους εισβολείς

«Αν δεν αλλάξουν τακτική οι Βούλγαροι στα παράλια του Εύξεινου Πόντου, αλλά και στα σύνορά τους με την Τουρκία, τότε θα ζήσουμε σκηνές ανάλογες του 2015», μάς εξήγησε η πηγή μας και τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθούν αυξημένα μέτρα και κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, όχι μόνο στο Τριεθνές του Έβρου. Επίσης, επισήμανε την πτώση στη στάθμη του νερού στον Έβρο, που βοηθά το πέρασμα του ποταμού ακόμα και περπατώντας σε κάποια σημεία.

Κατά τ’ άλλα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έσπρωχνε τον φράχτη, για να διαπιστώσει εάν αντέχει την πίεση του ενός ανδρός, που προφανώς νόμιζε ότι διέθετε δύναμη… 100άδων ή ακόμα και χιλιάδων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This