Βόλος: Πήγε σε κηδεία οπλισμένος με 9αρι πιστόλι!

Must Read

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ επέβαλε, χθες, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 37χρονο, από την Αθήνα, που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα 9αρι πιστόλι.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 37χρονος, στο ύψος των Μικροθηβών, στην εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων και στην κατοχή του εντόπισαν ένα τσαντάκι που περιείχε ένα πιστόλι διαμέτρου 9 χιλιοστών, με γεμιστήρα που περιείχε 10 σφαίρες.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας δεν είχε άδεια οπλοφορίας και έτσι συνελήφθη. Χθες οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στα δικαστήρια για να δικαστεί.

αστυνομικός

Στην απολογία του υποστήριξε ότι είχε έρθει στον Αλμυρό για να παραστεί την κηδεία φίλου του πατέρα του και ότι πήρε μαζί του το όπλο για να κάνει σκοποβολή μετά την κηδεία. Επίσης, σύμφωνα με το «taxydromos.gr», ανέφερε ότι αγόρασε το όπλο από Βούλγαρο.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και τον καταδίκασε σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή και με δικαίωμα έφεσης, ενώ του επιβλήθηκε το προαναφερθέν χρηματικό πρόστιμο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This