«Χειροβομβίδα» από τον καθηγητή Βιοχημείας Κωνσταντίνο Πουλά: «Ο ιός ήταν προσπάθεια πειραματική και συνεργάζονταν και Έλληνες»

Υποστήριξε ακόμα ότι δεν μπορεί να χτιστεί τείχος ανοσίας και πως οι μαζικοί εμβολιασμοί προκαλούν μεταλλάξεις

Must Read

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα», η οποία μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχαμε ως σήμερα για τον κορωνοϊό, προχώρησε χθες ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου!

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον ρόλο του Peter Daszak (χωρίς να τον κατονομάσει) και των Ελλήνων επιστημόνων που συνεργάστηκαν μαζί του στην προσπάθεια που έκανε για να αποκρύψει την πραγματική προέλευση του ιού.

«Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ιός αποτελούσε προσπάθεια πειραματική σε συγκεκριμένο εργαστήριο στο οποίο συνεργάζονταν πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο, δεν ήταν μόνο Αμερικανοί, ήταν και Έλληνες. Ήταν μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει χρόνια πριν να μελετήσουν τη συμπεριφορά κορωνοϊών. Φαίνεται πως σε αυτή την προσπάθεια -ηθελημένα ή μη- ο κορωνοϊός αγρίου τύπου ξέφυγε από το εργαστήριο. Και αφού ξέφυγε από το εργαστήριο, έγινε μια προσπάθεια από τους ερευνητές που έκαναν πειράματα να θολώσουν τα νερά και με εμβληματικά γράμματα σε μεγάλα περιοδικά να μας διαβεβαιώσουν ότι είναι προϊόν φυσικής εξέλιξης. Και σε αυτό το σημείο θα ξαναπώ πως βρήκαν πρόθυμους συνεργάτες και συμμάχους ελληνικά εργαστήρια, ανθρώπων που πρωτοστατούν στην αντιμετώπιση της νόσου!» αποκάλυψε ο καθηγητής βιοχημείας σε διαδικτυακό κανάλι.

Ο καθηγητής Πουλάς

Παράλληλα ο Έλληνας καθηγητής βάζει ταφόπλακα και στα κυβερνητικά σενάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το τείχος ανοσίας για το οποίο μιλούν κυβέρνηση και επιτροπή δεν πρόκειται να χτιστεί.

«Συλλογική ανοσία για τους κορωνοϊούς δεν μπορεί να επιτευχθεί. Οπότε δεν θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο που οι άνθρωποι θα έχουν κολλήσει ή θα έχουν ανοσοποιηθεί από το εμβόλιο και δεν θα ξανακολλάνε. Ο ιός θα μολύνει τους ανθρώπους και θα ξαναμολύνει τους ανθρώπους και ο εμβολιασμός που δημιουργεί αντισώματα δεν θα αποτρέπει τη νόσηση» είπε κατηγορηματικά.

Ο Κωνσταντίνος Πουλάς στάθηκε όμως και στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων, την οποία χαρακτήρισε χαμηλή: «Το δεύτερο, που μάλλον ξέρουμε, είναι πως τα εμβόλια τα οποία έχουμε θέσει ως πανάκεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού τους τελευταίους επτά – οκτώ μήνες δείχνουν πως δεν είναι ικανά να καταπολεμήσουν τον ιό και η αποτελεσματικότητά τους δεν μοιάζει να είναι αυτή που αρχικά πιστέψαμε μετά τις εταιρικές δημοσιεύσεις. Γιατί, θυμίζω, η αποτελεσματικότητα που γνωρίζουμε από τα εμβόλια προέρχεται από τις εταιρίες και τους συνεργάτες τους, τα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζονται».

Εν αντιθέσει με την πλειονότητα της επιστημονικής κοινότητας, ο καθηγητής υποστήριξε πως οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι αυτοί που προκαλούν τις μεταλλάξεις: «Το εμβόλιο προκαλεί μάλλον αυξημένο αριθμό μεταλλάξεων, δηλαδή όλη την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε μεταλλάξεις, το τελευταίο οκτάμηνο που έχουμε εμβόλια συνεχώς μιλάμε για μεταλλάξεις, που μάλλον η πίεση που ασκείται στον ιό για να τον καταπολεμήσουμε μέσα από εμβολιασμούς τον βοηθάει να ξεφεύγει. Και έτσι οδηγούμαστε στη Δέλτα, για την οποία είναι δεδομένο πως τα εμβόλια που έχουμε δεν είναι αποτελεσματικά».

Ο Κωνσταντίνος Πουλάς επεκτάθηκε και στο «καυτό» ζήτημα των φαρμάκων και των μονοκλωνικών αντισωμάτων, που έχουν πολεμηθεί και κατασυκοφαντηθεί από την Ε.Ε. και τις εθνικές κυβερνήσεις: «Ήδη γνωρίζουμε για τα μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία όμως έχουν χαρακτηριστεί ακριβά από τους Έλληνες ειδικούς και τα οποία χορηγούνται με ενδοφλέβια έγχυση σε νοσοκομείο. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν απλές και φθηνές λύσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν σωτήριες στη μάχη με την πανδημία» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο καθηγητής αναφέρθηκε και στη βαρενικλίνη και στους νικοτινικούς αγωνιστές: «Αυτό που προέκυψε λίγες μέρες πριν είναι ότι μια εταιρία στις ΗΠΑ, η Oyster Point Farma, ανακοίνωσε ότι προκαταρκτικά πειράματα σε πιθήκους δείχνουν ότι οι νικοτινικοί αγωνιστές, όπως η βαρενικλίνη, μπορούν να αναστείλουν τη λοίμωξη από κορονοϊό και άρα την προτείνουν για αντι-Covid θεραπεία. Η δραστική ουσία χορηγείται ως ρινικό σπρέι» είπε και πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν πως με τη βοήθεια τέτοιων σκευασμάτων θα περάσουμε τη νόσο ηπιότερα, γιατί η βαριά νόσος βασίζεται στην προσβολή του χολινεργικού συστήματος».

Επιπλέον ο Κωσταντίνος Πουλάς σχολίασε και τη θεραπεία με υπέρτονο διάλυμα, το γνωστό μας αλατόνερο: «Το αλατόνερο είναι πολύ αποτελεσματικό στο να απομακρύνει τον ιό ρινικά και να προλαμβάνει την επέκταση της λοίμωξης, τη μετάδοση και τη βαριά νόσο… Η ομάδα μας έχει μελέτες που δείχνουν ότι υποχωρεί το ιικό φορτίο κατά 25% και σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε έξι ώρες μετά τη χρήση ρινικού υπέρτονου διαλύματος (αλατόνερο). Εμείς συνεχίζουμε την έρευνά μας ώστε να μηδενίσουμε το ιικό φορτίο. Θα το καταφέρουμε, όσο και αν μας καθυστερούν και δημιουργούν εμπόδια στην έρευνά μας» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια εξήγησε πώς γίνεται η θεραπεία με το υπέρτονο διάλυμα: «Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί ένα υπέρτονο διάλυμα (διάλυμα αλατιού) τόσο προληπτικά όσο και αφού νοσήσει. Καλό είναι να το χρησιμοποιούμε έπειτα από κάθε επαφή ή συγχρωτισμό, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να το εφαρμόζουμε σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός σε τεστ PCR. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι σωτήριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This