Mad Clip: Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο μοιραίο τροχαίο – Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια (video)

Εμπειρογνώμονας υποστηρίζει πως ο 34χρονος μπορεί να πάτησε φρένο, χωρίς ωστόσο να συντρέχει πραγματικός λόγος επ' αυτού

Must Read

Μετά τον αποκλεισμό του σεναρίου εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο Ελληνοαμερικανό τράπερ Mad Clip, οι ελπίδες για τη διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος στρέφονται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο εμπλοκής του περίφημου δεξιοτίμονου Audi στο τροχαίο, ωστόσο τέλος σε αυτό στα σενάριο δόθηκε από τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά. Όπως ανέφερε, ο Mad Clip είναι πολύ πιθανό να πάτησε φρένο, αλλά χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, καθώς δεν φαίνεται να υπήρχε κάποιο εμπόδιο ή άλλο αμάξι κοντά του.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας, η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα. Αντίθετα, όμως, μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής, το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης. Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, ο οδηγός μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο, χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Μαδιάς.

Από το φανάρι της Λίμνης της Βουλιαγμένης, όπου η Porsche του Μad Clip άρχισε να αναπτύσσει υπερβολικές ταχύτητες, μέχρι και το σημείο όπου προσέκρουσε στο δέντρο απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στην παραλιακή, η απόσταση είναι σχεδόν ενάμιση χιλιόμετρο. Οι ειδικοί που έχουν εξετάσει τις συνθήκες, αλλά και όσα στοιχεία έχουν στην κατοχή τους, εκτιμούν ότι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή ανέπτυξε κάποια στιγμή ταχύτητα, η οποία μπορεί να ξεπέρασε ακόμα και τα 150 χιλιόμετρα.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να είχε (εν αγνοία του;) απενεργοποιήσει από το αυτοκίνητο του το «αντισπίν», το σύστημα, δηλαδή, που επαναφέρει το όχημα, σε περίπτωση που αυτό πάει να φύγει από την πορεία του. Κυρίως υπάρχει σε αυτοκίνητα που έχουν την κίνηση τους στους πίσω τροχούς και διαθέτουν μεγάλη ιπποδύναμη, όπως ακριβώς και η Porsche του Mad Clip.

Οι -υποτιθέμενες- κόντρες με το μαύρο Audi

Με «οδηγό», εξάλλου, τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να «φωτίσουν» στιγμή προς στιγμή το «σκηνικό» του θανάτου, ειδικά ύστερα από μαρτυρίες που ήθελαν τον αδικοχαμένο τράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό μαύρου Audi R8 με ξένες πινακίδες, στο δρόμο έξω από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.

Ωστόσο, ο οδηγός του συγκεκριμένου Audi -Έλληνας που ζει μόνιμα στο εξωτερικό-, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία Ελληνικού, για να καταθέσει αναφορικά με τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη, δήλωσε πως ήταν με την κοπέλα του στο αυτοκίνητο και αρνήθηκε ότι έκανε κόντρες με τον 34χρονο. Κατόπιν, οι αστυνομικές αρχές τον άφησαν ελεύθερο, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να κρατηθεί.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/gV_j2wN1cnI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This