«Θυσιάζεται» η Παγώνη και ενημερώνει τον κόσμο, παρά τις απειλές που λέει ότι δέχεται (video)

Τι είπε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για τον εμβολιασμό των παιδιών και τι «ξέχασε»

Must Read

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη υποστήριξε ότι προστέθηκε στη λίστα των τηλεγιατρών που δέχονται απειλές (π.χ. Βασιλακόπουλος, Τζανάκης), αλλά αυτή παραμένει… πιστή στο καθήκον… «Δέχομαι σοβαρές απειλές στο κινητό μου, αλλά αυτό όπως δεν με εμποδίζει από το να βγαίνω και να ενημερώνω».

Σχολιάζοντας την υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών στο Παλαμά της Καρδίτσας, είπε: «Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα. Από αυτούς που πήραν τα πιστοποιητικά ένας να ήταν ασυμπτωματικός σκεφτείτε σε πόσο κόσμο θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό».

Βέβαια και το γεγονός ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί κινούνται ανεξέλεγκτα χωρίς υποχρέωση τεστ, το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να έχει, αν κάποιος έχει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός.

Για την υπάλληλο που είχε πρόσβαση στην πλατφόρμα με τους κωδικούς, ανέφερε: «Ένα άτομο έχει τους κωδικούς, η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν πρέπει να επιστέψει στη δουλειά της. Θα έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να έχει λήξει η υπόθεση. Αυτή η ιστορία υπονομεύει το τέλος της πανδημίας. Δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί ούτε καν ιχνηλάτηση».

Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών, θέμα για το οποίο η κυρία Παγώνη έχει σηκώσει τη σημαία της τρομολαγνείας, επεσήμανε ότι τα ποσοστά εμβολιασμού στους 12-17 είναι πολύ χαμηλά και πρόσθεσε: «Φοβόμαστε ότι αν δεν εμβολιαστούν θα κολλήσουν πολλά παιδιά. Η μετάλλαξη Δ δεν παίζει, το έχουμε δει και στην Αμερική. Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά. Δεν πρέπει να περιμένουμε σε αυτή τη φάση».

Βέβαια, επικαλούμενη την Αμερική, η κυρία Παγώνη «ξέχασε» να επικαλεστεί και τα τελευταία δεδομένα του CDC, που αποδεικνύουν ότι η παραλλαγή Δέλτα δεν προκαλεί σοβαρότερη νόσηση στα παιδιά και τους εφήβους, σε σύγκριση με άλλα στελέχη.

Τέλος, πρότεινε να υπάρχουν συνεργεία εμβολιασμού έξω από τα σχολεία, που θα εμβολιάζουν  για παιδιά και γονείς, ενώ θέλησε να διευκρινίσει: «Σε καμία περίπτωση, δεν εκμεταλλευόμαστε τα παιδιά για να χτιστεί το τείχος ανοσίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This