Το σκοτεινό παρελθόν του 44χρονου ζωγράφου που βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του στη Ραφήνα

Ο θάνατος του 44χρονου άντρα αποδίδεται σε αυτοκτονία

Must Read

Σε σκοτεινά μονοπάτια βάδιζε 44χρονος ζωγράφος, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 44χρονου άντρα αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Ο 44χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, το 2013 είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στραγγαλίζοντάς την στο σπίτι τους στην δυτική Αττική, με καλώδιο μπαλαντέζας. Ο ίδιος μάλιστα σκηνοθέτησε τον θάνατό της προκειμένου να πιστέψουν οι αρχές ότι δολοφονήθηκε μετά φόνου.

Στην συνέχεια ωστόσο, ομολόγησε για το έγκλημα του και ισχυριζόμενος ότι πάσχει από σχιζοφρένεια είχε εκτίσει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον ίδιο ο λόγος που προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη ήταν επειδή η μητέρα του του έκανε τη ζωή μαρτύριο και τον κακοποιούσε.

Ο ζωγράφος πριν βάλει τέλος στην ζωή του είχε γράψει τρία σημειώματα: Ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This