Μετά τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Καρδίτσα, νέα «φάμπρικα» με πλαστά rapid test στη Σαντορίνη!

Must Read

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος και ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση με τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού του κορωνοϊού στον Παλαμά Καρδίτσας, άλλη μια περίπτωση «έσκασε» στην Σαντορίνη, όπου γιατρός κατήγγειλε ότι έχει εντοπίσει την έκδοση πλαστών rapid test. 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έχει εντοπίσει την έκδοση βεβαιώσεων αρνητικών rapid test κορωνοϊού που δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του νοσοκομείου. Επίσης, τα δείγματα των εν λόγω rapid test – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – δεν έχουν επεξεργαστεί στο μικροβιολογικό τμήμα.

rapid test

Με επιστολή που απέστειλε στις 3 Αυγούστου η γιατρός, ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης ότι στις βεβαιώσεις που διαθέτουν το λογότυπο του νοσοκομείου, αναγράφεται ότι η δειγματοληψία έχει γίνει στις 20:30 ενώ στο νοσοκομείο γίνονται μέχρι τις 15:00. Η ίδια προσθέτει ότι οι εν λόγω βεβαιώσεις έχουν σταλεί στη 01:00 τα ξημερώματα από ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν ανήκει στο νοσοκομείο, ενώ στις βεβαιώσεις δεν αναγράφεται ούτε ο μοναδικός αριθμός ασθενή. 

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα άτομα που έλαβαν βεβαίωση αρνητικού rapid test, ζήτησε μέσω επιστολής διόρθωση του εντύπου που του απεστάλη. «Στη Σαντορίνη στο νοσοκομείο έπεσε στην αντίληψή μας περιστατικό με δύο τουρίστριες που είχαν πάρει βεβαίωση αρνητικού rapid test που υποτίθεται ότι είχε φύγει από το νοσοκομείο. Είχε γίνει κάποιο λάθος στο όνομα στη βεβαίωση, και επικοινώνησαν με τη γραμματεία των επειγόντων, και από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα. Το θέμα είναι ποιος έχει κάνει το τεστ, και από πού έχει χορηγηθεί η βεβαίωση», ανέφερε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας, Βαλεντίνα Δημητρίου.

«Έγινε ΕΔΕ και αναμένουμε το πόρισμα. Είχε τη σφραγίδα του νοσοκομείου η βεβαίωση. Οι βεβαιώσεις στάλθηκαν από ένα mail με το όνομα του νοσοκομείου μπροστά», κατέληξε η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This