Έρευνα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης: Νοσηλεύτρια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας

Ενώ ήταν αρνητική να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, προσκόμισε πιστοποιητικό από το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο, γιατί εκεί... είχε γνωστούς.

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί στην πόλη της Καρδίτσας η είδηση ότι στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Παλαμά έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες εικονικοί εμβολιασμοί!

Υπεύθυνη για τους μαϊμού εμβολιασμούς είναι μία διοικητική υπάλληλος, η οποία ομολόγησε για την πράξη της και μάλιστα ζήτησε και επιείκεια για την τιμωρία της, υποστηρίζοντας πως δεν είχε συνεργό.

Mε την εν λόγω υπόθεση όμως φαίνεται να εμπλέκεται και μία νοσηλεύτρια του Μαμάτσειο νοσοκομείου Κοζάνης ηλικίας 40-50 ετών.

Σύμφωνα με το kozanimedia, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αρχικά ήταν αρνητική στο να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, στη συνέχεια όμως προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε αρκετούς γνωστούς εκεί.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος μιλώντας στο kozanimedia ανέφερε πως «ούτως ή άλλως όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των εργαζόμενων υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο»

Ωστόσο ο εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Ντέννης, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα, αρνήθηκε ευγενικά να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες και αρκέστηκε να δηλώσει πώς η υπόθεση ερευνάται από τη διοίκηση του Ιδρύματος σε στενή συνεργασία με την 3η ΥΠΕ

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ερευνώνται δυο, τουλάχιστον, ακόμη περιπτώσεις που, ενδεχομένως, δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες, με τη μια να αφορά σε γιατρό του Μαμάτσειου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This